ELITSTYRKANS HEMLIGHETER – SVERIGE

Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-12 av 18

Sida
per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-12 av 18

Sida
per sida
Fallande ordning

Elitstyrkans hemligheter – Sverige

Det handlar inte om att vinna, utan det gäller att ge ALLT – hela tiden.

En av världens tuffaste utmaningar väntar 18 kvinnor och män som under ledning av fyra före detta elitsoldater ska genomgå prövningar liknande de uttagningstester som görs till ett elitförband. Vilka av rekryterna har det som krävs och klarar sig hela vägen? Elitstyrkans hemligheter – Sverige har premiär söndagen den 24 januari klockan 21.00 på TV4 och TV4 Play.

Deltagarna har ingen aning om vad som väntar dem, det enda de vet är att de inte har någon som helst kontroll. De lever i ständig ovisshet och den måste man övervinna och acceptera. Med stort mod vågar de anta utmaningarna, blotta sina svagheter och bemästra dem och därigenom växa som individer. Det här inte för alla.

Programmet ställer höga krav på både individ och utrustning, så vi på Terräng fick möjligheten att rusta både deltagare och instruktörer med utrustning för uppgiften. Den här delen är allt annat än hemlig; här kan du se och/eller köpa de kläder och den utrustning som burits av både instruktörer och deltagare under inspelningen av Elitstyrkans hemligheter – Sverige.

Bild samt del av texten från TV4.se