Insats Förbandsficka -17

Från 275 kr
Varumärke
Artikelnummer
SNI-25-01167

Strömlinjeforma din personliga sjukvårdsutrustning

Denna insats passar som handen i handsken till Förbandsficka-17, Gjord för att underlätta hanteringen innehållet i din sjukvårdsficka.

Designad med tre stycken elastiska band för att fästa exempelvis; Första förband, blodstillande förband, lufttäta förband etc. samt två genomskinliga plastfickor för att alltid kunna ha tillgång till triagekort, instruktioner eller mallar för rapportering. 

Denna insats passar i flera olika typer av fickor, det är bara fantasin som sätter gränser. 

 

 

 

Vikt: 50 g

Mått: 45 x 10 x 1 cm

Mer information
Varumärke Snigel
Beskrivning Snigel - en svensk framgång Snigel är ett svenskt företag specialiserat på utveckling och tillverkning av kvalitativ utrustning för polis, militär och säkerhetspersonal med fokus på tidseffektivitet, säkerhet och komfort. Tittar man närmare på Snigel finner vi dem representerade inom en rad olika områden/kategorier. Snigel hette tidigare SnigelDesign, de bytte namn i början av 2020. Deras ledstjärna har alltid varit att utveckla sina produkter utan att kompromissa med funktion och kvalitet, baserat på användarens erfarenheter. En stor del av svensk myndighetspersonal bär dagligen Snigels produkter i tjänsten, antingen genom avtal eller privata inköp, som komplement till tilldelad utrustning. Vissa av Snigels produkter är sedan några år tillbaka officiellt antagna av – och levereras efter avtal till – Försvarsmakten och Polisen, och samarbetet förväntas växa över tid. För Snigels del är fler användare detsamma som ökad feedback, vilket ger ökade möjligheter till ännu bättre produkter – en positiv spiral alla gynnas av.
Skriv recension
Du tittar på:Insats Förbandsficka -17