Icon Pant

Från 975 kr
Varumärke
Artikelnummer
511-74521

Uppföljaren till Stryke.

Icon Pant är en byxa med det där lilla extra, med en något snävare passform – det jämfört med storebror Stryke, som vissa upplever som lite väl luftiga/baggy kring benen. För dig som inte heller känner till Stryke Pant kommer här en utförligare förklaring:

Tillverkade i Flex-Tac, en lätt och tålig ripstop med stretch som håller din rörlighet på topp. Stretch återfinns även i linningen, medan fickorna är förstärkta. Benfickorna har inre, avdelad förvaring för god ordning och fickorna expanderar inte mer än innehållet kräver. Icon Pant är även behandlad med Teflon™ som håller fläckar och fukt på avstånd, oavsett och du tappar något från gaffeln eller sätter ned knät mot marken.

Material, byxa: 80% poly, 20% bomull Flex-Tac® ripstop om 193 g/m² med Teflon™.
Material, stretchpaneler: 87% poly, 13% vävd elastane Enduro-Flex™ om 133 g/m² med DWR.

Antal fickor: 8

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning Baserat på pålitlighet, kvalitet och värde är 5.11® är numera ett av världens starkaste varumärken avseende funktionella kläder och utrustning för taktiskt bruk, från topp till tå. "Always Be Ready" är mer än bara ett motto – det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11® är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11® är alltid redo.
Skriv recension
Du tittar på:Icon Pant