HW Ten Speed Double M4 Magazine Pouch Stackable

Från 775 kr
Varumärke
Artikelnummer
BFG-HW-TSP-M4-2-SB

Bygg på djupet.

Stackable Ten-Speed M4 Mag Pouch bygger på de tidigare Ten-Speed fickorna, men är försedda med en rad MOLLE på framsidan för att kunna bygga på djupet med ytterligare fickor. Alla Ten-Speed fickor innebär elastik med högsta prestanda och i kombination med ULTRAcomp® high performance laminat utgör de en perfekt avvägning mellan tempo och trygghet. Resultatet är en magasin- eller flerbruksficka som väger strax över noll och utan innehåll, håller sig platt.

Inga krångliga dragsnören, stroppar eller remmar som håller fast magasin/utrustning - bara en snäv, elastisk ficka. Med MOLLE – som förutom att medge möjlighet att bygga på med andra fickor – även ger högre slitstyrka till elastiken.

Vi skrev flerbruksficka och BFG menar det. Fickan tar två STANAG magasin el motsv, liksom granater, radio, handskar, GPS, sjukvårdsmtrl, smala burkar och dylikt. Så länge det passar är det bara att köra.

Storlek: 14 x 16,5 cm

Vikt: 42 gram

Material:
• Ten-Speed® Mil grade elastic
• MOLLE compatible Patented Helium Whisper® attachment system
• ULTRAcomp™ laminate
• TEX 70 bonded nylon thread

Vård:
1. Gör rent med torr borste
2. Skölj i ljummet vatten med, om så behövs, lite mild tvål
3. Skölj ordentligt med rent vatten
4. Torka inomhus eller i skugga – undvik direkt solljus, tumlare och stark värme.

Mer information
Varumärke Blue Force Gear
Beskrivning Blue Force Gear är, kort och gott, "alltid bättre". Kan de inte utveckla/förbättra en produkt, ja - då ser den heller aldrig dagens ljus. Lättare, smidigare och mer mångsidigt är ledord för deras produkter som används i främsta ledet. Blue Force Gear tillverkar taktiska produkter av högsta kvalitet som t ex magasins-, sjukvårds-, tillbehörs- och dumpfickor, vapenremmar och TQ-hållare.
Skriv recension
Du tittar på:HW Ten Speed Double M4 Magazine Pouch Stackable