PrimeTech Stove Set 1.3L

1 599 kr
  • Finns i lager: Leverans 1-3 arbetsdagar
  • Art. nr: PRI-P351032
  • Varumärken: Primus
1 599 kr

Kastrull till friluftsköket.

En PrimeTech-kastrull som är effektiv och gör att friluftsköket kan ta tillvara på vartenda gram bränsle. Tack vare en integrerad värmeväxlare på undersidan av kastrullen ökar dess effektiviteten med 50% jämfört med traditionella kastruller. Tillverkad i hårdanodiserad aluminium som har en bra värmefördelning och inte rostar.Keramisk non-stick-beläggning på insidan vilket underlättar vid matlagning och rengöring. Den andra kastrullen är i naturanodiserad aluminium, med traditionell design utan värmeväxlare.

Båda kastrullerna har vardera en volym på 1,3 liter och är lagom till 1-3 personer. Ett lock i transparent Tritan® med integrerat durkslag och handtag i värmetåligt silikon gör sysslor, som exempelvis att hälla av pastavatten, enkelt. Den smarta griptången är stadig som ett fast handtag och flexibel som en traditionell griptång och kan låsas fast i kastrullen för enkel och säker hantering.

Primus PrimeTech-kastruller fungerar bra med alla Primus kök. Förvaringspåse ingår.

Primus utbud av friluftskök, lyktor och tillbehör passar för både stora och små äventyr, oavsett om du bestiger de högsta bergen eller tar med barnen på expedition i skogsdungen bakom huset.

Primus