Lite Plus Dark Olive Piezo

1 299 kr
  • Slut i lager
  • Art. nr: PRI-P356010
  • Varumärken: Primus
1 299 kr

Allt-i-ett-kök.

Lite+ sätter en ny standard för kompakta allt-i-ett-kök. Dess unika låsmekanismen gör köket väldigt stabilt och tack vare dess Laminar Flow Burner-teknologi är brännaren lägre än vad som annars vore möjligt. Perfekt för soloäventyret eller kaffe för två – med tillvalet kaffepress får du två nybryggda koppar kaffe inom loppet av ett par minuter. Köket och alla dess tillbehör (inklusive en 100 grams gaskartusch), får plats i kökets 500 ml hårdanodiserade aluminiumkastrull.

Lite+ har dessutom ett värmebeständigt fodral tillverkat i det slitstarka materialet G-1000 med insida av filt. Fodralet har även ett handtag i sadelgjord, för säker hantering och möjligheten att använda köket hängande. Locket reducerar koktiden och håller ihop delarna i ryggsäcken och kan med fördel användas som mugg.

Köket levereras med ett fotstöd som håller det stabilt även på ojämna underlag samt en upphängningsanordning med krok. De 3 medföljande stiften gör det möjligt att använda andra kastruller än den som följer med. Gas ingår ej.

Primus utbud av friluftskök, lyktor och tillbehör passar för både stora och små äventyr, oavsett om du bestiger de högsta bergen eller tar med barnen på expedition i skogsdungen bakom huset.

Primus