Guardsman Watch

Från 1 995 kr
Varumärke
Artikelnummer
511-50133

Tiden är dyrbar.

Robust och tålig armbandsklocka som passar lika bra en dag i stabsrummet som under tuffa förhållanden i fält. Klockan har schweiziskt urverk, kropp i rostfritt stål samt  silikonarmband. Glaset är gjort av reptåligt och antireflekterande mineral/kristallglas.

Klockan är vattentät ned till 100 meter och har en datum/dykarring för markering av tid och passar således utmärkt även för dig som ofta spenderar tid under vatten.

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning 5.11 Tactical är numera ett av världens starkaste varumärken vad avser utrustning och kläder för taktiskt bruk, men allt började med att amerikanska FBI antog ett par byxor 1992. Idag har 5.11 ett brett produktutbud med kläder, ryggsäckar, kängor, tillbehör och mycket mer för blåljuspersonal, skyttar och andra som gillar utmaningar. "Always Be Ready" är mer än bara ett motto. Det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11 är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11 är redo.
Skriv recension
Du tittar på:Guardsman Watch