Terräng Göteborg flyttar 28 maj

 

Terräng Göteborg omgrupperar 28 maj 2022.

Terräng genomgår under 2022 en omorganisation där vi valt att kraftsamla – och utöka – våra resurser i Stockholmsområdet. Detta gör att vi, motvilligt pga nostalgiska skäl, valt att flytta butiken (Terräng Göteborg) och slå ihop den med Terräng Stockholm i nya, större lokaler.

Terräng Göteborg har öppet som vanligt fram till 28 maj – därefter hänvisas våra kunder till Terräng Stockholm eller terrang.se där allt rullar vidare i ett galet tempo.

Varför stängs/flyttar Terräng Göteborg?
Kort sagt förändrades alla förutsättningar i och med Covid-19. Färre människor rörde sig ute på gatorna, vilket direkt påverkade försäljningen och det blev till sist en fråga om intäkter och utgifter som inte höll jämna steg. Samtidigt har vi växt mer online och ser en stark utvecklingspotential där. Vi har därför beslutat att centralisera verksamheten i Stockholm, där vi kommer att:
- öppna en ny och större butik
- nyanställa personal
- breda ut oss på ett större lager
- utveckla vår kundtjänst för snabbare och bättre service
- skapa en ny webbshop för att digitalt presentera vårt allt bredare utbud på ett bättre sätt.

Beställningar
Då Terräng Göteborg flyttar hänvisas även beställningar till Stockholm, detta gäller fr o m här och nu. Skälet till det är helt enkelt att vi inte hinner få beställningarna till Göteborg innan butiken flyttar.


Terräng lever i allra högsta grad vidare, bara inte på Friggagatan 10. Du är alltid välkommen till vår butik i Stockholm och terrang.se som alltid har öppet.

Tack för er förståelse och ett än större tack till alla Göteborgskunder för 30 fina år.

// Personalen på Terräng