G2X Maxvision 800 Lumen

1 395 kr
  • Slut i lager
  • Art. nr: SUR-G2X-MV
  • Varumärken: Surefire
1 395 kr
  • Storlek:

* Obligatoriska fält

SureFire’s nya ficklampa med två lägen och MaxVision™

MaxVision™ innebär att lampan har en ny lins som formar ljuset till en bred ljuskägla på 800 Lumen som är anpassat för att passa ditt synfält.

Lampan har två olika effektlägen, högeffekt på hela 800 och lågeffekt på 15 lumen, och har allt du behöver.
En kompakt och stryktålig ficklampa utvecklad specifikt för tjänstebruk som förbättrar hela din arbetssituation i alla lägen med dåliga ljusförhållanden!

Effekt: 800/15 lumen
Brinntid hög effekt: 1.5 tim*
Brinntid låg effekt: 52 tim
Längd: 12,4 cm
Diameter (bezel): 2,8 cm
Vikt med batterier: 111 gram
Batterier: 2st Lithium CR123A (ingår)

*Testat mot ANSI/NEMA FL1-2009 Standard.

Tryck in tryckknappen halvvägs för tillfällig lågeffekt; tryck vidare för konstant lågeffekt. Släck lampan och tryck in knappen igen inom två sekunder för högeffekt.

Surefires historia började 1969 när en ingenjör med en Ph.D. från Cal Tech bestämde sig för att laser var framtidens produkt. Då Dr. John Matthews hade ett stort skytteintresse började han snart fundera på om man kunde montera en laser på ett vapen och utnyttja den som ett sikte, sagt och gjort. Den första produkten för företaget blev ett sikte för en Colt Trooper. Med den här erfarenheten dök frågan om en vapenmonterad ficklampa upp och man arbetade fram även detta. Numer har man en produktlinje som innehåller ficklampor, batterier, rails för infästning på vapen och vapenlampor för allt från pistoler till kaliber.50-kulsprutor. Lampornas ljusstyrka varierar från 1-3000 lumens.

Surefire