Förbandsficka -17

Från 305 kr
Varumärke
Artikelnummer
SNI-21-01166

En liten, lätt, säker och flexibel ficka för personlig sjukvårdsmaterial

Vi har förstorat vår gamla trotjänare Traumaficka -04 och fått fram en ficka som är perfekt för en CAT, ett första förband och en Dauerbinda.
Fickan stängs med kardborreband. För att öppna, dra i stroppen (som kan hanteras med handskar).
Ni kan montera fickan på alla våra plattformar. Den kan monteras med locket upp eller ner.
Den suger inte upp vatten och blir därför inte tyngre i regn. Öljetten i botten på fickan släpper ut eventuellt vatten som hamnat i väskan
Fästs med vårt nya, förenklade fastsättningssystem med tryckknapp på utrustningsvästen, bältet eller benplattan.

Vikt: 60 gr

Mått: 13x17x4 cm

Mer information
Varumärke Snigel
Beskrivning Snigel - en svensk framgång Snigel är ett svenskt företag specialiserat på utveckling och tillverkning av kvalitativ utrustning för polis, militär och säkerhetspersonal med fokus på tidseffektivitet, säkerhet och komfort. Tittar man närmare på Snigel finner vi dem representerade inom en rad olika områden/kategorier. Snigel hette tidigare SnigelDesign, de bytte namn i början av 2020. Deras ledstjärna har alltid varit att utveckla sina produkter utan att kompromissa med funktion och kvalitet, baserat på användarens erfarenheter. En stor del av svensk myndighetspersonal bär dagligen Snigels produkter i tjänsten, antingen genom avtal eller privata inköp, som komplement till tilldelad utrustning. Vissa av Snigels produkter är sedan några år tillbaka officiellt antagna av – och levereras efter avtal till – Försvarsmakten och Polisen, och samarbetet förväntas växa över tid. För Snigels del är fler användare detsamma som ökad feedback, vilket ger ökade möjligheter till ännu bättre produkter – en positiv spiral alla gynnas av.
Skriv recension
Du tittar på:Förbandsficka -17