Nyhet

Flex Disposable Glv Pouch

Från 325 kr
Varumärke
Artikelnummer
511-56655

Ficka för engångshandskar.

Håll dina engångshandskar lätt gripbara med Flex Disposable Glove Pouch. Oavsett om du jobbar sjukvård eller brottsplats är engångshandskar ett måste.

Tillverkad av tålig 500D nylon klarar fickan dagligt slit och förhindrar kontamination. Överlappande elastik på fickans framsida ger dig snabbt tillgång till handskar utan att behöva fippla med dragkedjor och annat.

Dragkedjan används när du vill öppna fickan helt och fylla på med nya handskar. På insidan finns skydd för dragkedjan som medgör att handskarna inte fastnar i den, och fickan sätts på plats med 5.11s mångsidiga FLEX-HT™️ Mounting System.

Sammanfattning:
+ FLEX-HT™️ Mounting System
+ Överlappande elastik ger tillgång till handskarna
+ Fickan har dragkedja med dragstropp (TPE) för påfyllning av handskar
+ Skyddad dragkedja, handskar riskerar ej att fastna

Material: 500D nylon

Mått: 11,5 x 7,5 x 4,5 cm

Volym: 0.4 liter

Vikt: 73 gram

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning Baserat på pålitlighet, kvalitet och värde är 5.11® är numera ett av världens starkaste varumärken avseende funktionella kläder och utrustning för taktiskt bruk, från topp till tå. "Always Be Ready" är mer än bara ett motto – det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11® är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11® är alltid redo.
Skriv recension
Du tittar på:Flex Disposable Glv Pouch