3L flerbruksväska -15

885 kr
  • Finns i lager: Leverans 1-3 arbetsdagar
  • Art. nr: SNI-28-00100
  • Varumärken: SnigelDesign
885 kr
  • Storlek:

* Obligatoriska fält

Väskan för de välutrustade.

En mångsidig, säker och smidig väska för sjukvårdsutrustning, teknisk utrustning eller annan gruppmtrl man vill hålla ordning på. Väskan är lätt att montera på ryggsäcken/västen/bältet och/eller runt benet. Lagom stor för det som behövs utan att vara klumpig/i vägen.

Lagom för gruppens omedelbara behov. Frontens insida är täckt med nät som har reglerbara elastiska snoddar för säkring av utrustning. Facken i väskan är orienterade för att fungera att jobba i när man sitter på knä och har väskan på marken. På utsidan kan man montera flera fickor/annan utrustning om man så önskar.

Ytterfacket är gjort för sax, första behovet av småsaker och gummihandskar som är det som man först behöver vid en olycka. Fästbanden monteras enkelt med kardborreband runt bältet utan att bältet öppnas. Benremmen är elastisk, stängs med kardborreband och fäster väskan stabilt runt benet.

Väskan levereras utan innehåll.

Vikt: 510 g
Mått: 25 x 21 x 8 cm
Volym: 3 liter

Passar inuti: Sjukvårdsmateriel eller teknisk utrustning.
Väskan passar på: Utrustningsvästen, specialistryggsäcken eller direkt på benet

SnigelDesign är ett Svenskt företag specialiserat på produktutveckling för polis och militär användning med fokus på slutanvändarna. Man utvecklar produkter utan att kompromissa med funktion och kvalitet. Löpande information och erfarenheter från slutanvändare utgör grunden till företagets produktutveckling.

SnigelDesign