Flatpack Plus

Varumärke
Artikelnummer
HSP-FLTPKPLUS

Ryggsäck med tillval.

Med sina upp-till-23 liter hamnar FlatPack Plus emellan "liten stridssäck" och "vanlig ryggsäck" i storlek. Skillnaden är att du enkelt kan skala dess storlek för att passa dina aktuella behov.

Med större kapacitet, maximalt öppnande och kardborre på insidan är FlatPack Plus som gjord för att individanpassas. Med rätt packfickor (säljes separat) är det enkelt att skapa den lösning som passar dig och din uppgift/livsstil på bästa sätt.

I sitt mest komprimerade utförande kan FlatPack ta en 1-liters vätskeblåsa i stora facket samt vettigt småplock såsom batterier, lysstavar och tilltugg i den mindre admin-fickan. Expanderad kan FlatPack rymma en rigg, jacka/värmetröja eller hjälm, samt en kikare eller elektronik i admin-fickan. Den uppdaterade bröstremmen avlastar och ger stabilitet till lasten du bär.

Går att fästa på kroppsskydd/plattbärare/stridsväst/större ryggsäck med MOLLE, men hur du använder FlatPack bestämmer du såklart själv. Framtagen för SF men går såklart lika bra att använda civilt, eller någonstans däremellan. Go-Bag, EDC eller gymväska; valet är ditt. Stora facket är vadderat och kan ta elektronik upp till 20 x 25 cm som t ex läsplattor, en 12" laptop eller systemkamera med tillbehör.

Mått (komprimerad)
• Huvudfack: 35 x 25 x 9 cm
• Admin-ficka: 26 x 17 x 2,5 cm

Mått (expanderad)
• Huvudfack: 35 x 25 x 15 cm
• Admin-ficka: 5 x 26 x 17 cm

Mer information
Varumärke Haley Strategic
Beskrivning På vägen från Force Recon Marine till Magpul som chef för deras utbildningsenhet, Magpul Dynamics, har Travis Haley fått ett ganska bra hum om vad som funkar. Han startade därefter Haley Strategic Partners som idag fokuserar på att skapa bästa tänkbara utrustning och taktisk utbildning för dem som vill nå en högre nivå.
Skriv recension
Du tittar på:Flatpack Plus