Nyhet

Flatpack 2.0

Från 2 295 kr
Varumärke
Artikelnummer
HSP-FLATPACK2.0

Uppdaterad och modulär.

Med FlatPack som utgångspunkt är nu uppföljaren här; FlatPack 2.0 bibehåller sin kompakta storlek som föredras av många, men nu uppdaterad med egenskaper som tidigare bara återfanns i FlatPack Plus: större öppning och en insida med kardborreytor för modularitet; placera packfickor (säljes separat) av valfri storlek på valfri plats - allt för att passa dig, din uppgift och dina behov.

I grund och botten är FlatPack alltjämt en mångsidig stridssäck som håller sig platt mot kroppen är tom – och samtidigt rymmer 10 liter när den är packad och redo för att lösa uppgift; allt tack vare sitt unika expandersystem. Även om den är framtagen för SOF passar den lika bra för civila som söker en kompakt ryggsäck för resan som rymmer laptop/platta upp till 20x30 cm.

I sitt minsta läge rymmer FlatPack 2.0 fortfarande 1 liters vattenblåsa och en lång rad mindre saker såsom batterier, light sticks och liknande. I huvudfacket får du plats med en hjälm eller jacka, samtidigt som admin-facket rymmer elektronik och/eller en mindre kikare. Bröstremmen är också uppdaterad för att ge bättre stabilitet och avlasta mer effektivt.

Passar bäst till D3CR™ och D3CR-H™ för att skapa en minimal uppdragssäck, EDC och/eller WCS-säck, men även till andra västar och säckar med extern MOLLE.

Volym: 10 liter

Mer information
Varumärke Haley Strategic
Beskrivning På vägen från Force Recon Marine till Magpul som chef för deras utbildningsenhet, Magpul Dynamics, har Travis Haley fått ett ganska bra hum om vad som funkar. Han startade därefter Haley Strategic Partners som idag fokuserar på att skapa bästa tänkbara utrustning och taktisk utbildning för dem som vill nå en högre nivå.
Skriv recension
Du tittar på:Flatpack 2.0