Fast-Tac 24

Från 1 245 kr
Varumärke
Artikelnummer
511-56638

Funktion, Ordning, Komfort.

Söker du en ryggsäck som lämpar sig för det mesta? En EDC-ryggsäck? FAST-TAC® 24 har gott om utrymme och är logiskt uppbyggd för bättre ordning. Rejält vadderade axelremmar för komfort och kompressionsremmarna håller säcken anpassad till innehållet.

FAST-TAC® 24 är ett riktigt bra val, laddad med funktion. Som 5.11s klassiska Rush, fast snäppet lättare och mer urban; gjord för den medvetne i rörelse som gillar att ha med mer.

Volym: 37 liter

Vikt: 1,88 kg

Mått:
Huvudfacket: 51 x 32 x 20 cm
Ytterfacket: 32 x 28 x 5 cm
Vätskeficka: 43 x 32 cm

Material: 600D Polyester med DWR

Egenskaper:
• Dubbel MOLLE, både laserskuren och sydd
• Redo för vätskeblåsa/CamelBak
• I ytterfacket återfinns admin-förvaring samt fickor, både med och utan dragkedjor
• Kardborreyta för patch(ar)
• Fodrad ficka för mobil/glasögon
• Bärremmar med MOLLE och bröstrem
• Kompatibel med Rush Tier

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning 5.11 – Historia Byggt från grunden i pålitlighet, kvalitet och värde är 5.11® är numera ett av världens starkaste varumärken avseende funktionella kläder och utrustning för taktiskt bruk, från topp till tå. Allt började med att amerikanska FBI antog ett par byxor 1992. Idag – nästan 30 år senare – har 5.11® ett brett produktutbud med bl a ryggsäckar & plattbärare, kläder & kängor, träningskläder, ficklampor, vapenremmar, hölster samt en rad tillbehörsfickor av olika slag för blåljuspersonal, väktare och ordningsvakter, skyttar och alla oss andra som gillar utmaningar. När FBI kom med i bilden 1992 skapades ett starkt band som driver 5.11® än idag, ett band till allmänhetens trygghet och all blåljus- och säkerhetspersonal. 2003 började 5.11 Tactical® utveckla en renodlad produktserie för rättsväsendet. Deras produktutvecklare jobbade axel mot axel med experter inom allmänhetens säkerhet i syfte att skapa utrustning som uppfyller de många krav riktigt folk har. 2012 tog 5.11® ett nytt grepp på funktionella kläder och utrustning för kvinnor och idag har 5.11s damsortiment växt till att inkludera såväl uniformer som kvinnliga alternativ till kläder för träning och dolt bärande. 5.11 – Utveckling & mentalitet Idag växer 5.11® inom outdoor och fitness/träning, och de är fast beslutna att möta dessa nya utmaningar med samma målmedvetenhet och mod som alltid präglat varumärket, liksom utrustning med ett syfte för livets mest krävande uppgifter. Världen är full av okända faktorer och vi kan aldrig förutse vad som kommer att hända härnäst. Men – vi kan förbereda oss mentalt för det och göra medvetna val utifrån det, i kläderna vi bär, utrustningen vi bär med oss och inställningen vi har inom oss. Oavsett om vi är i tjänst eller inte, in- eller utrikes, med eller utan mobilnät; vår inställning är alltid densamma: 5.11 – Always Be Ready "Always Be Ready" är mer än bara ett motto – det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11® är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11® är alltid redo.
Skriv recension
Du tittar på:Fast-Tac 24