EP5 Sonic defender Max

225 kr
  • Finns i lager: Leverans 1-3 arbetsdagar
  • Art. nr: SUR-EP5
  • Varumärken: Surefire
225 kr

EP5 Sonic Defender Max skyddar din hörsel fullt ut.

EP5 har ett (1) läge (26dB) som dämpar genom en effektiv trippel-kil, och är alltså INTE kompatibel med RAKEL eller annan radio.

Sonic Defenders® Max har en mjuk, anpassningsbar trippel-kil som tätar hörselgången och stänger ute skadliga ljud med ett imponerande NRR (Noise Reduction Rating) om 26dB. Ett förstklassigt val för taktiskt eller industriellt bruk där maximalt hörselskydd eftersträvas; när behovet av att höra ljud eller tal inte är en prioritet.

Tillverade i ett ultramjukt hypoallergeniskt material och tillsammans med den ergonomiska passformen gör att de bekvämt sitter på plats i ditt öra även över tid. Dess låga profil tillåter användning tillsammans med skyddsmask, hjälm, kåpor och även under sömn när din sämre hälft snarkar som bäst.

Återfinns i Small, Medium och Large (där Medium passar de flesta vuxna).

Varje par levereras i behändig och skyddande burk.

Surefires historia började 1969 när en ingenjör med en Ph.D. från Cal Tech bestämde sig för att laser var framtidens produkt. Då Dr. John Matthews hade ett stort skytteintresse började han snart fundera på om man kunde montera en laser på ett vapen och utnyttja den som ett sikte, sagt och gjort. Den första produkten för företaget blev ett sikte för en Colt Trooper. Med den här erfarenheten dök frågan om en vapenmonterad ficklampa upp och man arbetade fram även detta. Numer har man en produktlinje som innehåller ficklampor, batterier, rails för infästning på vapen och vapenlampor för allt från pistoler till kaliber.50-kulsprutor. Lampornas ljusstyrka varierar från 1-3000 lumens.

Surefire