5.11 ger energi

 

Sjukvården är hårt belastad. Du kan här ge ditt stöd till personalen.

Det var tungt redan innan Covid-19 tog plats i vår värld, och nu... är det ordentligt tufft. Hårt. Slitsamt. När kvinnor och män – våra vänner, familjemedlemmar, föräldrar, systrar och bröder – dagligen ger allt på sin post i främsta ledet, jobbar fler och längre skift med allt kortare raster, ja. Det sliter ordentligt på dem.

Många har ställt upp och berömvärt tillverkat utrustning, masker och ansiktsskydd. 5.11 ville hjälpa till och valde att inrikta sig på personalen; de som står i första ledet, tar hand om våra sjuka och besitter förmågan att bekämpa Covid-19. Detta initiativ, Energy For The Frontline, är 5.11s initiativ – som vi på Terräng stöttar efter bästa förmåga.

För varje keps av modellen "Honor Those Who Serve" och patch "Semper Existus Prompto MMXX" som säljs donerar 5.11 portionsförpackad energi- & proteindryck till tjänstgörande personal inom vården, exempelvis ambulanspersonal, personal på IVA och andra Covid-19 avdelningar på våra sjukhus.

Köper du en keps går åtta (8) portioner energi till dem som mest behöver det, en patch ger fyra (4) portioner. 5.11s mål är att, i Europa och med din hjälp, leverera 100 000 portioner till tjänstgörande personal kampen mot Covid-19.

 

För att ge och visa ditt stöd, köp en av följande produkter:

Cap 2020 "Semper Existus Prompto MMXX": klicka här (produktsida).
Patch 2020 "Honor Those Who Serve": klicka här (produktsida).

Tack för ditt bidrag!