E2DLU LED Defender Ultra 1000/5 lumen

2 495 kr
  • Finns i lager: Leverans 1-3 arbetsdagar
  • Art. nr: SUR-E2DLU-A
  • Varumärken: Surefire
2 495 kr

* Obligatoriska fält

Bländande kraft.

SureFires E2DLU LED Defender Ultra EDCL (Every Day Carry Light) handlar om ren ljusstyrka i smidigt format i två lägen; ett bländade sken om 1000 lumen och ett mer användbart arbetsljus på 5 lumen.

Näst intill oförstörbar LED-källa, optimerad för maximal effekt och drifttid. Dess Total Internal Reflection lins formar det pålitliga LED-ljuset till en mångsidig ljuskägla med svåröverträffad kraft och optimerad rumsuppfattning.

Översikt:
- Högpresterande LED för taktiskt bruk.
- Format hölje och bakstycke för bättre grepp.
- Drivs med 123A batterier med 10 års livslängd (medföljer).

Effekt (lumen): 1000 (hög), 5 (låg)
Drifttid (tim): 2,75 timmar (hög), 63 timmar (låg)
Vikt (med batt): 119 g (4.2 oz)
Längd: 14,2 cm (5.6 inches)
Bezel Diameter: 2,8 cm (1.125 inches)
Hölje: Härdat flygplansaluminum
Ytbehandling: Mil-Spec Type III anodisering

Surefires historia började 1969 när en ingenjör med en Ph.D. från Cal Tech bestämde sig för att laser var framtidens produkt. Då Dr. John Matthews hade ett stort skytteintresse började han snart fundera på om man kunde montera en laser på ett vapen och utnyttja den som ett sikte, sagt och gjort. Den första produkten för företaget blev ett sikte för en Colt Trooper. Med den här erfarenheten dök frågan om en vapenmonterad ficklampa upp och man arbetade fram även detta. Numer har man en produktlinje som innehåller ficklampor, batterier, rails för infästning på vapen och vapenlampor för allt från pistoler till kaliber.50-kulsprutor. Lampornas ljusstyrka varierar från 1-3000 lumens.

Surefire