Disposable Glove Pouch

Varumärke
Artikelnummer
511-50058

Disposable Glove Pouch från 5.11 är det perfekta tillbehöret för personal inom ambulans, räddningstjänst, polis och väktare. Fickan ser till att du och dina kollegor har fräscha handskar inom räckhåll hela tiden, genom att fästa den på bältet eller väskan. Den är liten, lätt, tålig, vattenavvisande och fullt kompatibel med bälten, västar eller andra system med Molle-fästen.

  

Fickan har dubbel elastisk öppning för att isolera dina rena handskar från smuts och fukt, en lättåtkomlig dragkedja för att lätt fylla på nya engångshandskar och ett inre blixtlåsskydd för att förhindra att blixtlåset fastnar i de packade handskarna.

  

Oavsett vad du jobbar med och behöver engångshandskar snabbt, lätt och hygieniskt är Disposable Glove Pouch från 5.11 Tactical är ett ovärderlig tillbehör.

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning 5.11 Tactical produkter 5.11 Tactical är ett av världens starkaste varumärken vad avser utrustning och kläder för taktiskt bruk. De tillverkar allt från ryggsäckar och plattbärare till byxor, plånböcker och tillbehörsfickor.
Skriv recension
Du tittar på:Disposable Glove Pouch