Disposable Glove Pouch

Från 275 kr
Varumärke
Artikelnummer
511-50058

Nära till hands.

Disposable Glove Pouch från 5.11 är det perfekta tillbehöret för personal inom ambulans, räddningstjänst, polis och väktare. Fickan tillser att du och/eller dina kollegor har fräscha engångshandskar inom räckhåll hela tiden, genom att fästa den på bältet eller väskan.

Fickan har dubbel elastisk öppning för att isolera dina rena handskar från smuts och fukt, en lättåtkomlig dragkedja för att lätt fylla på nya engångshandskar och ett inre blixtlåsskydd för att förhindra att blixtlåset fastnar i de packade handskarna. Den är liten, lätt, tålig, vattenavvisande och fullt kompatibel med bälten, västar eller andra system med MOLLE.

Oavsett vad du jobbar med – när du behöver engångshandskar snabbt, lätt och hygieniskt är Disposable Glove Pouch från 5.11 är ett pålitligt tillbehör.

Mått: 11,5 x 7,5 x 4,5 cm
Volym: 0,4 liter
Material: 1050D nylon

Detaljer:
- 5.11 SlickStick® – kompatibel med MOLLE och/eller bälte
- Omlott-öppning med dubbla elastiska band
- Dragkedja från YKK® för snabb och enkel påfyllning
- Vattentåligt yttre

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning Baserat på pålitlighet, kvalitet och värde är 5.11® är numera ett av världens starkaste varumärken avseende funktionella kläder och utrustning för taktiskt bruk, från topp till tå. "Always Be Ready" är mer än bara ett motto – det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11® är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11® är alltid redo.
Skriv recension
Du tittar på:Disposable Glove Pouch