Defender-Flex Slim Jean

Från 995 kr
Varumärke
Artikelnummer
511-74465

Precis som jeans, fast bättre.

5.11 har verkligen levererat. Defender-Flex Jeans är många kunders absoluta favorit, och vi är inte överraskade; byxorna ser exakt ut som man förväntar sig att jeans gör, men har dynamisk stretch och genomtänkt funktion. Fungerar lika bra på skjutbanan som vid grillen eller på jobbet.

Den innovativa blandningen av bomull/polyester kallas Lycra® T400 Tough Max och ger en mekanisk stretch som tillåter ökad rörlighet och bättre komfort. De har fem standardfickor och två dolda som rymmer din mobil och/eller ett magasin.

Egenskaper:
• Tyget Lycra® T400 Tough Max är avsevärt mer följsamt och hållbart än vanlig denim.
• Byxfickorna är förstärkta med Nylon 6.
• Förstärkta hällor för bälten med extra vikt.
• Dubbla sömmar på alla utsatta ställen.
• Knapp och dradkedja från YKK®.

Terräng tycker: låt inte namnet "Slim" avskräcka dig. Namn och produkt kommer från USA där en luftig, baggy passform ofta är norm. Dessa jeans är normala i passformen, men avsevärt mer följsamma och tåliga.

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning Baserat på pålitlighet, kvalitet och värde är 5.11® är numera ett av världens starkaste varumärken avseende funktionella kläder och utrustning för taktiskt bruk, från topp till tå. "Always Be Ready" är mer än bara ett motto – det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11® är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11® är alltid redo.
Skriv recension
Du tittar på:Defender-Flex Slim Jean