Defender-Flex Slim Jean

Från 895 kr
Varumärke
Artikelnummer
511-74465

Precis som jeans, fast taktiska.

Efter år av efterfrågan och utveckling har 5.11 äntligen levererat. Nu är Defender-Flex Jean här. De ser exakt ut som man förväntar sig att jeans gör, men har dynamisk stretch och genomtänkt funktion. Fungerar lika bra på skjutbanan som vid grillen.

Den innovativa blandningen av bomull/polyester tillåter bättre rörlighet och komfort. Dessutom har de fem standardfickor och två dolda som rymmer din mobil – och/eller ett magasin.

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning 5.11 Tactical är numera ett av världens starkaste varumärken vad avser utrustning och kläder för taktiskt bruk, men allt började med att amerikanska FBI antog ett par byxor 1992. Idag har 5.11 ett brett produktutbud med kläder, ryggsäckar, kängor, tillbehör och mycket mer för blåljuspersonal, skyttar och andra som gillar utmaningar. "Always Be Ready" är mer än bara ett motto. Det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11 är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11 är redo.
Skriv recension
Du tittar på:Defender-Flex Slim Jean