Defender-Flex Slim Jean

Från 995 kr
Varumärke
Artikelnummer
511-74465

Precis som jeans, fast bättre.

5.11 har verkligen levererat. Defender-Flex Jeans är många kunders absoluta favorit, och vi är inte överraskade; byxorna ser exakt ut som man förväntar sig att jeans gör, men har dynamisk stretch och genomtänkt funktion. Fungerar lika bra på skjutbanan som vid grillen eller på jobbet.

Den innovativa blandningen av bomull/polyester kallas Lycra® T400 Tough Max och ger en mekanisk stretch som tillåter ökad rörlighet och bättre komfort. De har fem standardfickor och två dolda som rymmer din mobil och/eller ett magasin.

Egenskaper:
• Tyget Lycra® T400 Tough Max är avsevärt mer följsamt och hållbart än vanlig denim.
• Byxfickorna är förstärkta med Nylon 6.
• Förstärkta hällor för bälten med extra vikt.
• Dubbla sömmar på alla utsatta ställen.
• Knapp och dradkedja från YKK®.

Terräng tycker: låt inte namnet "Slim" avskräcka dig. Namn och produkt kommer från USA där en luftig, baggy passform ofta är norm. Dessa jeans är normala i passformen, men avsevärt mer följsamma och tåliga.

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning 5.11 – Historia Byggt från grunden i pålitlighet, kvalitet och värde är 5.11® är numera ett av världens starkaste varumärken avseende funktionella kläder och utrustning för taktiskt bruk, från topp till tå. Allt började med att amerikanska FBI antog ett par byxor 1992. Idag – nästan 30 år senare – har 5.11® ett brett produktutbud med bl a ryggsäckar & plattbärare, kläder & kängor, träningskläder, ficklampor, vapenremmar, hölster samt en rad tillbehörsfickor av olika slag för blåljuspersonal, väktare och ordningsvakter, skyttar och alla oss andra som gillar utmaningar. När FBI kom med i bilden 1992 skapades ett starkt band som driver 5.11® än idag, ett band till allmänhetens trygghet och all blåljus- och säkerhetspersonal. 2003 började 5.11 Tactical® utveckla en renodlad produktserie för rättsväsendet. Deras produktutvecklare jobbade axel mot axel med experter inom allmänhetens säkerhet i syfte att skapa utrustning som uppfyller de många krav riktigt folk har. 2012 tog 5.11® ett nytt grepp på funktionella kläder och utrustning för kvinnor och idag har 5.11s damsortiment växt till att inkludera såväl uniformer som kvinnliga alternativ till kläder för träning och dolt bärande. 5.11 – Utveckling & mentalitet Idag växer 5.11® inom outdoor och fitness/träning, och de är fast beslutna att möta dessa nya utmaningar med samma målmedvetenhet och mod som alltid präglat varumärket, liksom utrustning med ett syfte för livets mest krävande uppgifter. Världen är full av okända faktorer och vi kan aldrig förutse vad som kommer att hända härnäst. Men – vi kan förbereda oss mentalt för det och göra medvetna val utifrån det, i kläderna vi bär, utrustningen vi bär med oss och inställningen vi har inom oss. Oavsett om vi är i tjänst eller inte, in- eller utrikes, med eller utan mobilnät; vår inställning är alltid densamma: 5.11 – Always Be Ready "Always Be Ready" är mer än bara ett motto – det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11® är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11® är alltid redo.
Skriv recension
Du tittar på:Defender-Flex Slim Jean