Nyhet

Defender-Flex Range Pant

Från 875 kr
Varumärke
Artikelnummer
511-74517

Uppföljaren.

Defender-Flex Range Pant kan ses som uppföljaren till Defender-Flex Pant Slim, en riktigt populär modell vi haft inne några år. Samma höga prestanda för att fortsätta möta efterfrågan på att blanda funktion med finess; med Defender-Flex Range Pant får du en byxa som funkar i alla sociala sammanhang och samtidigt har funktionella detaljer till din fördel.

Två dolda fickor snett ovanför bakfickorna (perfekt för smartphone/magasin), förstärkta hällor som klarar vikten av ett bälte för CCW/EDC/annan buren utrustning. Även fickorna är förstärkta med nitar och Nylon 6 för ökad tålighet.

Byxor som sitter snyggt, tillåter full rörlighet och tål långt mer än vanliga jeans/chinos - Range Pant är ett givet val.

Material: 97% bomull, 3% elastan canvas

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning Baserat på pålitlighet, kvalitet och värde är 5.11® är numera ett av världens starkaste varumärken avseende funktionella kläder och utrustning för taktiskt bruk, från topp till tå. "Always Be Ready" är mer än bara ett motto – det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11® är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11® är alltid redo.
Skriv recension
Du tittar på:Defender-Flex Range Pant