Nyhet

Daily Deploy 48 Pack

Från 1 595 kr
Varumärke
Artikelnummer
511-56636

Lika diskret som fullladdad.

Daily Deploy 48 är ett perfekt val som vill bära mycket funktion utan att sticka ut. En mer nedtonad design gör den lämplig för både profesionella och civila som söker en rejält tilltagen EDC, Go-Bag och/eller ryggsäck för den kortare turen.

Den generösa lösningen på locket öppnar säcken totalt och medger snabb åtkomst till allt innehåll, liksom de dragkedjeförsedda fickorna på avdelaren i mesh. Modulär lösning med kardborreyta ger dig möjligheten att själv inreda ryggsäcken med mindre packfickor (säljes separat), om så önskas.

Dedikerad ficka för latop/platta/vätskesystem. Midjebältet är avtagbart och kompressionsremmarna anpassar säcken till innehållet för en komfortabel, praktisk och mångsidig packning för alla lägen.

På insidan:
- Stor öppning, inre kompressionsrem
- Kardborreförsedd insida för Gear Set™️ eller andra packfickor med kardborre
- Inre fack med dragkedja i mesh och två fickor
- Dedikerad ficka för latop/platta/vätskesystem (tillgång utifrån).

På utsidan:
- Avtagbart midjebälte
- Axelremmar med Quick Relase
- Kardborrepanel för patch(ar)
- Två mindre, dragkedjeförsedda fickor
- Laserskuren MOLLE för ytterligare fickor/förvaringsmöjligheter.

Mått: 53 x 34 x 19 cm

Volym: 39 liter

Vikt: 1,68 kg

Material: 500D Nylon

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning Baserat på pålitlighet, kvalitet och värde är 5.11® är numera ett av världens starkaste varumärken avseende funktionella kläder och utrustning för taktiskt bruk, från topp till tå. "Always Be Ready" är mer än bara ett motto – det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11® är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11® är alltid redo.
Skriv recension
Du tittar på:Daily Deploy 48 Pack