Covert Zone Assault Pack

Varumärke
Artikelnummer
511-56971

COVRT Z.A.P.™ (Zone Assault Pack) är designad för civil personal, CCW-användare och för vardagsanvändning. Remsystemet går att nå med
båda händer och spännremmen med snabbfäste gör att du enkelt kan ta med det du behöver. Huvudfacket rymmer en iPad® eller minidator och väskan har administrationsfickor, organiseringsfickor samt en ficka med plats för vattenflaska/vapen. Dessutom har COVRT Z.A.P. en kommunikationsficka med passage för mikrofon-/hörlurssladd.

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning 5.11 Tactical är numera ett av världens starkaste varumärken vad avser utrustning och kläder för taktiskt bruk, men allt började med att amerikanska FBI antog ett par byxor 1992. Idag har 5.11 ett brett produktutbud med kläder, ryggsäckar, kängor, tillbehör och mycket mer för blåljuspersonal, skyttar och andra som gillar utmaningar. "Always Be Ready" är mer än bara ett motto. Det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11 är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11 är redo.
Skriv recension
Du tittar på:Covert Zone Assault Pack