Combat Shirt -18

Från 2 280 kr
Varumärke
Artikelnummer
SNI-04-01614A51

Högre komfort när du behöver det som mest.

Det är svårt att hitta ett mer bekvämt alternativ för dagligt bruk: nu i m/90 Öken.

Stridsskjorta -18 är ergonomiskt skuren för maximal komfort; största möjliga rörelsefrihet och skjortan stannar på plats oavsett hur du rör dig. Stridsskjorta -18 är dessutom luftigare och svalare än vanliga ytterplagg.

Fickor på respektive överarm, båda försedda med blixtlås. Kardborreyta för patch på båda ärmar, samt ytterligare kardborre på vänster underarm för t ex minneshållare. I båda ärmar finns även hållare för armbågsskydd.

Plagget är tillverkad i flamskyddad (FR) trikå och vävt tyg i no melt-no drip.

Mer information
Varumärke Snigel
Beskrivning Snigel - en svensk framgång Snigel är ett svenskt företag specialiserat på utveckling och tillverkning av kvalitativ utrustning för polis, militär och säkerhetspersonal med fokus på tidseffektivitet, säkerhet och komfort. Tittar man närmare på Snigel finner vi dem representerade inom en rad olika områden/kategorier. Snigel hette tidigare SnigelDesign, de bytte namn i början av 2020. Deras ledstjärna har alltid varit att utveckla sina produkter utan att kompromissa med funktion och kvalitet, baserat på användarens erfarenheter. En stor del av svensk myndighetspersonal bär dagligen Snigels produkter i tjänsten, antingen genom avtal eller privata inköp, som komplement till tilldelad utrustning. Vissa av Snigels produkter är sedan några år tillbaka officiellt antagna av – och levereras efter avtal till – Försvarsmakten och Polisen, och samarbetet förväntas växa över tid. För Snigels del är fler användare detsamma som ökad feedback, vilket ger ökade möjligheter till ännu bättre produkter – en positiv spiral alla gynnas av.
Skriv recension
Du tittar på:Combat Shirt -18