Slut

Cold WX Jacket SV

Från 8 595 kr
Varumärke
Artikelnummer
ARC-15383

Vår varmaste vinterjacka.

Cold WX Jacket SV är en syntetfodrad vind- och vädertät vinterjacka av yppersta kvalitet med huva och maximalt värmande egenskaper, perfekt som förstärkningsplagg vid extrema minusgrader.

Jackan är försedd med fodrade fickor för snabb värme när handskar inte kan bäras. Två yttre bröstfickor, båda med dragkedja. Två ärmfickor, båda med dragkedja och kardborreyta, är alltid tillgängliga när t ex kroppsskydd bäres ytterst.

På insidan, mesh-fickor för handskar och utrustning som inte bör bäras ytterst/påverkas av kyla/nederbörd. Främre dragkedjan är lätt att hantera, även med handskar, går åt båda håll och slutar upptill i en hög, komfortabel krage.

Huvan är fodrad, kompatibel med goggles och givetvis löstagbar (dragkedja). Enkelt att dra åt genom elastiska snoddar på respektive sida. Även djupet går att justera genom snodd på huvans baksida. Ärmsluten justeras med kardborre och minimerar drag.

Material:
- GORE WINDSTOPPER® 2L 40D Polyester Plain Weave
- CLIMASHIELD 3.0oz Prism Fiberfill med DWR
- CLIMASHIELD 2.7oz Thermatek med 30D foder i 30D nylon

Vård:
- Maskintvätt (40 °C), UTAN sköljmedel
- Skölj två ggr.
- Tumla på mellanvärme, plagget får INTE strykas

Mer information
Varumärke Arc'teryx LEAF
Beskrivning Arc'teryx LEAF (Law Enforcement and Armed Forces) är en egen avdelning hos Arc'teryx – marknadens ledare för kvalitativ utrustning och kläder för de mest krävande väder och uppgifter. Precis som professionella äventyrare vill både militär personal och poliser ha utrustning som aldrig sviker. Produkter från Arc’teryx LEAF är effektiva, tåliga och utvecklade för att öka verkan.
Skriv recension
Du tittar på:Cold WX Jacket SV