Center Drive

1 295 kr
  • Finns i lager: Leverans 1-3 arbetsdagar
  • Art. nr: GER-1025459
  • Varumärken: Gerber
1 295 kr

Skruva med kraft och ergonomi.

Multi-tools är kända för att ha hyfsade verktyg, men sällan optimala. De är ofta nedskalade i storlek för att passa det lilla formatet och förlorar ofta en ren duell mot vanliga verktyg. Inte nu längre.

Gerber’s nya multi-tool ger funktion genom revolutionerande design. Skruvmejseln hamnar nu i centrumlinjen som ett riktigt verktyg, vilket ger bättre vrid och kraft.
Tången, mejseln och kniven hanterar du enkelt med bara en tumme. Bladet är nu 30% längre och kniven bjuder på tumstöd för förbättrad hantering.

Tången är såklart fjäderbelastad för ökad ergonomi och funktion. Mejseln är försedd med bitshållare som gör att du enkelt kan byta bit till den du behöver bäst för stunden. Gerber har med center-drive gett kategorin multi-tools en 2.0a.

Specifikation:
Längd, stängd: 11,95 cm
Längd, öppen: 16,75 cm
Vikt: 270 g
Funktioner: se bild

Övrigt:
MOLLE-kompatibelt fodral ingår
Livstids garanti

Ett av världens ledande varumärken för praktiska produkter. Soldater, poliser, brandmän, preppers, snickare, backpackers... alla har använding för ett multiverktyg någon gång. Förutom multiverktyg har Gerber även knivar, yxor och andra verktyg av högsta kvalitet. 

Gerber