Nyhet

Cap 2020

Från 249 kr
Varumärke
Artikelnummer
511-89144

Årets huvudbonad.

Kepsen är i år framtagen för att, både direkt och indirekt, stötta alla de kvinnor och män som står i främsta ledet i striden mot Covid-19. Överskottet från försäljningen går till s k "powerpacks", energitillskott som tillsammans med 5.11 distribueras till fronten för att hålla orken uppe.

Köp kepsen och bär den för att visa ditt stöd för all vårdpersonal och andra som varje dag, i långa skift med få raster och avbrott, bidrar i kampen för en bättre morgondag.

Snapback: one size passar de flesta.

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning 5.11 Tactical är numera ett av världens starkaste varumärken vad avser utrustning och kläder för taktiskt bruk, men allt började med att amerikanska FBI antog ett par byxor 1992. Idag har 5.11 ett brett produktutbud med kläder, ryggsäckar, kängor, tillbehör och mycket mer för blåljuspersonal, skyttar och andra som gillar utmaningar. "Always Be Ready" är mer än bara ett motto. Det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11 är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11 är redo.
Skriv recension
Du tittar på:Cap 2020