Atom LT Jacket LEAF

Ordinarie pris 1 995 kr

Special Price 1 495 kr

  • Finns i lager: Leverans 1-3 arbetsdagar
  • Art. nr: ARC-14282
  • Varumärken: Arc'teryx

Ordinarie pris 1 995 kr

Special Price 1 495 kr

  • Storlek:

* Obligatoriska fält

*** SISTA CHANSEN – ERBJUDANDET GÄLLER SÅ LÄNGE LAGRET RÄCKER  ***

*** ENDAST ETT FÅTAL KVAR ***
*** OM DU VILL KÖPA DENNA VARA I BUTIK, ***
*** KONTAKTA DIN TERRÄNGBUTIK INNAN BESÖK ***
*** Stockholm 08-612 12 11, Göteborg 031-15 02 07 ***

ATOM LT håller värmen och väger nästan noll.

Marknadens bästa mellanlager? Vi tycker nog det. ATOM LT väger inte mycket, men varje gram är laddat med effekt; perfekt att dra på sig när kylan sveper in.

ATOM LT Jacket är ett isolerande mellanlager som håller kroppen varm och stänger vinden ute, men funkar precis lika bra som en lätt jacka på krispiga höstdagar.

Idealisk under aktiviteter i kallt väder. Ger välbalanserad värme och ventilation, idealisk för ambitiösa dagar när kvicksilvret rasar. Armarna och mittenpartiet är försedda med värmeisolerande Coreloft™, medan sidorna och området under armarna har försetts med Polartec® Power Stretch® med Hardface®-teknologi, som förbättrar både rörlighet och ventilation.

Lättpackad som få. ATOM LT Jacket kan smidigt komprimeras till ett litet paket i sin egen ficka eller ärm för minsta volym. En snabb skakning av plagget återställer originalformen varje gång.

Övrigt
• Laminerad fåll med justerbar dragsko. Plagget är något längre i ryggen och har invändig bröstficka samt två handfickor.

Vård
• Maskintvättas i kallt vatten och torktumlas på medeltemperatur. Får inte tvättas med sköljmedel eller strykas.

LEAF står för Law Enforcement and Armed Forces, en egen avdelning hos Arc'teryx – marknadens ledare för kvalitativ utrustning och kläder för de mest krävande väder. Precis som professionella äventyrare vill både militär personal och poliser kunna lita på utrustning som aldrig sviker. Produkter från Arc’teryx LEAF är effektiva, tåliga och utvecklade för att leverera.

Arc'teryx