Nyhet

Atmos Warming Jacket

Från 1 995 kr
Varumärke
Artikelnummer
511-48369

Rustad för sämre väder.

Det är Atmos Warming Jacket du kan plocka fram när vädret plötsligt kräver en jacka som tål vatten och samtidigt andas ordentligt, en tålig skaljacka fodrad med Primaloft® som håller dig varm.

Justerbar huva och utvändig stormslå på främre dragkedjan, elastiska muddar i ärmsluten tillsammans med dragsko i nedre sömmen håller värmen kvar innanför plagget och vädret på utsidan.

Skulle kroppsvärmen stiga för högt är det enkelt att ventilera ut den genom armhålorna på jackan. Två yttre fickor och två inre, de senare i mesh. Atmos Warming Jacket är jackan du vill ha när vädret ställer om till det värre.

Material, skal: 100% DWR-behandlad och flatvävd nylon (2L hardshell, 140 g/m2).
Material, insida: 100% nylon (210 taffeta, 54 g/m2).
Material, foder: 100% polyester (Primaloft® Black, 142 g/m2).

Vädertålighet: 5K/10K waterproof/breathable

Passform: Regular

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning Baserat på pålitlighet, kvalitet och värde är 5.11® är numera ett av världens starkaste varumärken avseende funktionella kläder och utrustning för taktiskt bruk, från topp till tå. "Always Be Ready" är mer än bara ett motto – det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11® är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11® är alltid redo.
Skriv recension
Du tittar på:Atmos Warming Jacket