Apex Short

Från 795 kr
Varumärke
Artikelnummer
511-73334

Diskreta, funktionella shorts.

Med den tåliga och bekväma Apex Pant som förebild, kombinerar Apex Short funktionalitet med design i ett mindre format. Passar fint både i tjänst och på fritiden.

Dessa shorts är utformade i mekanisk Flex-Tac® stretchcanvas och har en gömd förvaringskanal på insidan för plastfängsel/buntband, dold nyckelficka, djupa benfickor med dragkedjor och utrymme för magasin. Tyget är behandlat med Teflon® för att hålla smutsen borta.

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning 5.11 Tactical är numera ett av världens starkaste varumärken vad avser utrustning och kläder för taktiskt bruk, men allt började med att amerikanska FBI antog ett par byxor 1992. Idag har 5.11 ett brett produktutbud med kläder, ryggsäckar, kängor, tillbehör och mycket mer för blåljuspersonal, skyttar och andra som gillar utmaningar. "Always Be Ready" är mer än bara ett motto. Det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11 är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11 är redo.
Skriv recension
Du tittar på:Apex Short