Nyhet

Alpha Jacket Multicam Gen 2.1

Från 10 800 kr
Varumärke
Artikelnummer
ARC-29368

Branschens bästa skalplagg. Nu ännu bättre i en uppdaterad version med nytt material!

Vattentät och stryktålig skaljacka; gjord för att skapa god uthållighet i fält och/eller under blåljusoperationer när nederbörden är som värst.

Nästa generations GORE-TEX® 3L Pro-material reagerar snabbt på förändringar med en förbättrad förmåga att andas, transportera bort fukt från kroppen och reglera kroppstemperaturen. Ytterligare ventilation uppnås genom täta dragkedjor och Alpha Jacket är framtagen att fungera optimalt tillsammans med strids-/skyddsutrustning.

Huvan går att dölja med StowHood™ vilket innebär förvaring i kragen när huvan inte behövs. Ärmslut med Velcro® (kardborre) ger bästa tillpassning. En innerficka med dragkedja, två bröstfickor och två ärmfickor; alla med vädertäta dragkedjor och tamp för enkel hantering med eller utan handskar. På överärmarna återfinns även kardborreyta för IFF, förbandstecken och/eller andra patchar som dessutom är kompatibel med V-Lite™.

 

 

Material:
GORE-TEX 3L: 40d nylon face
GORE-TEX 3L Pro: 3L GORE-TEX® Pro: 70d 100% nylon face

Vikt: 575 g

Skötsel:
Maskintvättas i 30° C
Sköljs två gånger
Använd inte sköljmedel
Torktumlas på medelvärme
Får ej strykas

Mer information
Varumärke Arc'teryx LEAF
Beskrivning Arc'teryx LEAF (Law Enforcement and Armed Forces) är en egen avdelning hos Arc'teryx – marknadens ledare för kvalitativ utrustning och kläder för de mest krävande väder och uppgifter. Precis som professionella äventyrare vill både militär personal och poliser ha utrustning som aldrig sviker. Produkter från Arc’teryx LEAF är effektiva, tåliga och utvecklade för att öka verkan.
Skriv recension
Du tittar på:Alpha Jacket Multicam Gen 2.1