Alpha Jacket Gen 2

Från 8 295 kr
Varumärke
Artikelnummer
ARC-18863

Branschens bästa skalplagg.

Vattentät och stryktålig skaljacka; gjord för att skapa god uthållighet i fält och/eller under blåljusoperationer när nederbörden är som värst.

Nästa generations GORE-TEX® Pro-material reagerar snabbt på förändringar med en förbättrad förmåga att andas, transportera bort fukt från kroppen och reglera kroppstemperaturen. Ytterligare ventilation uppnås genom täta dragkedjor och Alpha Jacket är framtagen att fungera optimalt tillsammans med strids-/skyddsutrustning.

Huvan går att dölja med StowHood™ vilket innebär förvaring i kragen när huvan inte behövs. Ärmslut med Velcro® (kardborre) ger bästa tillpassning. En innerficka med dragkedja, två bröstfickor och två ärmfickor; alla med vädertäta dragkedjor och tamp för enkel hantering med eller utan handskar. På överärmarna återfinns även kardborreyta för IFF, förbandstecken och/eller andra patchar som dessutom är kompatibel med V-Lite™ (länk).

Material:
GORE–TEX BD450 3L 40d Nylon Ripstop
GORE–TEX L&F 3L 30d Nylon Plain Weave

Vikt: 575 g

Skötsel:
Maskintvättas i 40° C
Sköljs två gånger
Använd inte sköljmedel
Torktumlas på medelvärme
Får ej strykas.

Mer information
Varumärke Arc'teryx LEAF
Beskrivning Arc'teryx LEAF (Law Enforcement and Armed Forces) är en egen avdelning hos Arc'teryx – marknadens ledare för kvalitativ utrustning och kläder för de mest krävande väder och uppgifter. Precis som professionella äventyrare vill både militär personal och poliser ha utrustning som aldrig sviker. Produkter från Arc’teryx LEAF är effektiva, tåliga och utvecklade för att öka verkan.
Skriv recension
Du tittar på:Alpha Jacket Gen 2