REA

All Mission Plate Carrier

Från 1 495 kr Ordinarie pris 2 995 kr
Varumärke
Artikelnummer
511-59587

Redo för alla uppgifter.

Med All Missions Plate Carrier kan du enkelt anpassa västen till dina behov. Kör minimalt och slimmat eller grunda med HEXGRID® 12x9 Gear Set™ (ingår) för att bygga ut västen maximalt efter egna önskemål.

Tre (3) uppsättningar med midjeremmar/cummerbund för att ger frihet i utformningen av din väst; elastisk med mag/mobilficka och/eller tillsammans med HEXGRID® cummerbund i vad 5.11 kallar “Raid" utförande.

Passar alla vanliga plattor (viktplattor säljes separat) och de säkras ordentligt i västen med 5.11s patentsökta stötdämpande infästningssystem. I nacken finns GrabDrag-handtag för nödsituationer.

Alla delar löstagbara för enkel anpassning, allmänt underhåll och god hygien.

Välj till ett par viktplatta tung och eller viktplatta lätt för ökad fysisk utmaning.

STORLEKAR:
Small/Medium: 85-104 cm
Large/X-Large: 105-125 cm

Måttet avser omkretsen på din bröstkorg.

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning Baserat på pålitlighet, kvalitet och värde är 5.11® är numera ett av världens starkaste varumärken avseende funktionella kläder och utrustning för taktiskt bruk, från topp till tå. "Always Be Ready" är mer än bara ett motto – det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11® är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11® är alltid redo.
Skriv recension
Du tittar på:All Mission Plate Carrier