All Hazards Nitro

Varumärke
Artikelnummer
511-56167

Redo för action.

Väskan har dubbla huvudfack och 180° öppning för enkel åtkomst av allt innehåll. Ett orange foder underlättar identifiering av materielen i svagt ljus och säcken är även  utrustad med laptopficka (<13") och genomgång för brytverktyg/batong samt vätskeblåsa. 

Ytterfickan är fristående och mellan ficka och säcken kan du placera hjälm/jacka/vindrock eller annat du vill ha gripbart med kort varsel. Säckens utsidor redo för ytterligare fickor och hållare med MOLLE/SlickStick®.

Mått: 49 x 23 x 11 cm
Volym: 21 liter

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning 5.11 Tactical är numera ett av världens starkaste varumärken vad avser utrustning och kläder för taktiskt bruk, men allt började med att amerikanska FBI antog ett par byxor 1992. Idag har 5.11 ett brett produktutbud med kläder, ryggsäckar, kängor, tillbehör och mycket mer för blåljuspersonal, skyttar och andra som gillar utmaningar. "Always Be Ready" är mer än bara ett motto. Det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11 är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11 är redo.
Skriv recension
Du tittar på:All Hazards Nitro