ABR Trainer

Från 1 195 kr
Varumärke
Artikelnummer
511-16004

Skorna för din träning.

Bekväma, lätta skor lämpliga för de flesta typer av inomhusträning och kortare löppass. Den tunna sulan ger bra markkontakt vilket känns fint både på gymmet, i boxen och på stigar, men vi rekommenderar den inte för längre sträckor på hårda ytor.

Komforten återfinns främst i skons Ortholite®-foder, men även i dess helhet. Att den är mjuk, flexibel och följsam gör den lika lämplig för träning som för dagligt bruk. Vid/kring hålfoten återfinns den förstärkta Rope Ready™ ytan som medger vertikal förflyttning med minimalt slitage.

Drop: 8 mm

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning Baserat på pålitlighet, kvalitet och värde är 5.11® är numera ett av världens starkaste varumärken avseende funktionella kläder och utrustning för taktiskt bruk, från topp till tå. "Always Be Ready" är mer än bara ett motto – det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11® är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11® är alltid redo.
Skriv recension
Du tittar på:ABR Trainer