Lediga tjänster

Terräng är ingen vanlig butik.

Vi växer så det knakar och söker därför ytterligare en butikssäljare för att förstärka Terräng i Stockholm, och vi vill ha personal i samma grova kaliber som den befintliga. För oss är det viktigt att hitta rätt individ, då vår önskan är att du stannar hos oss länge.

Terräng

Terräng är till för dig med behov av utrustning som ökar din förmåga att lösa uppgift i ditt yrke eller på din fritid.

Vi har funnits sedan början på 90-talet och har idag en organisation med bred kunskap om våra kunders utrustningsbehov. Ett stort antal av våra kunder är poliser, soldater och väktare; män och kvinnor som i sin vardag möter en verklighet som ställer stora krav på utrustningen.

Vår personal har säljerfarenhet och agerar därför aktivt och professionellt i mötet med kunderna. Intresset för utrustning är stort och humorn är skarp.

Du är serviceinriktad, engagerad och beredd att etablera och upprätthålla långsiktiga relationer med våra kunder. Vidare har du lätt för att samarbeta, en positiv inställning, kreativitet och struktur. Initiativförmåga och driv är ytterligare två självklarheter.

Tjänst: 1x butikssäljare, heltid. Tjänsten innefattar även order- och lagerhantering.

Tjänsten innebär – utöver ordinarie veckodagar – arbete var tredje lördag. Vill du jobba oftare och tjäna mer är det lösbart. Vi på Terräng begär lite mer av dig än i ett normalt butiksjobb, men det lönar sig också i längden.

Krav:
■ Militär och/eller polisiär erfarenhet (minst 9 mån)
■ God IT-vana
■ Goda kunskaper i svenska
■ Utpräglad servicekänsla.

Meriterande:
■ Säljerfarenhet
■ Utlandstjänst
■ Lagerhantering.

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse.

Arbetsplats:
Terräng Stockholm, Kungsholmsgatan 20.

Arbetstider:
0930-1830 måndag till fredag, 1030-1530 var tredje lördag.

Lön: Enligt överenskommelse, plus förmåner och bonussystem.

Ansökan:
■ Endast skriftliga ansökningar via mail. Uttagning och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.
■ Personligt brev och CV skickas till info@mp-sec.com
■ Utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister skall medföras till ev. intervju.

Terräng

Terräng grundades 1991 och är en del av MP-SEC International AB, ett företag som distribuerar utrustning och kläder till Sveriges myndigheter.

Terräng vänder sig till privatpersoner med intresse för det funktionella och smarta, både inom- och utomhus. Vi har ett brett sortiment av utrustning för ett aktivt liv i skog och mark och tilltalar en bred bas av kunder inför resa, vandring och/eller jakt. Ett stort antal av våra kunder är poliser, soldater, väktare och sportskyttar; män och kvinnor som i sin vardag möter en verklighet som ställer stora krav på utrustningen och därför söker det bästa i krävande situationer.

Du hittar Terräng på tre orter i Sverige: Stockholm, Göteborg och Malmö.

Välkommen till Terräng. Vi har utrustning för uppgiften.