BUTIKSPERSONAL SÖKES

En heltidstjänst till Terrängbutik Göteborg


Terräng är ingen vanlig butik.
Vi vill därför erbjuda en ovanligt förmånlig anställning till en ovanligt kompetent säljare.

Vi växer så det knakar och söker därför ytterligare personal för att förstärka Terräng, denna gång i Göteborg. Vi behöver utöka personalstyrkan med någon i samma kaliber som de befintliga. För oss är det viktigt att hitta rätt individ, då vår önskan är att du stannar hos oss länge.

Vår personal har säljerfarenhet och agerar därför aktivt och professionellt i mötet med kunderna. Samtidigt är det viktigt att ha roligt på jobbet, så är du trist och dyster uppmanas du vänligen men bestämt söka annat jobb. Vi som jobbar på Terräng är positiva och likasinnade; intresset för utrustning är stort och humorn är skarp.

Din förmåga att prioritera kunden samt produktkännedom inom vårt område är två nyckelfaktorer – dels för att trivas och utvecklas på jobbet, dels för att vår verksamhet bygger på vår kunskap och förmåga att kunna ge kunderna rätt råd och det stöd de förtjänar.

Du är serviceinriktad, engagerad och är beredd att etablera och upprätthålla långsiktiga relationer med våra kunder. Vidare har du lätt för att samarbeta, en positiv inställning, kreativitet och struktur. Initiativförmåga och driv är en självklarhet.

Tjänsten innebär – utöver ordinarie veckodagar – arbete var tredje lördag. Vill du jobba oftare och tjäna mer är det lösbart. Vi på Terräng begär lite mer av dig än i ett normalt butiksjobb, men det lönar sig också i längden.

Den vi söker skall vara/ha:
- säljerfarenhet
- utpräglad servicekänsla
- personlig mognad
- goda kunskaper i svenska

Du bör även vara/ha:
- intresse och kunskap om vårt produktutbud
- god IT-vana
- gott ordningssinne

Meriterande: Humor, militär erfarenhet, erfarenhet av våra/liknande produkter.

Tjänst: Butikssäljare, heltid. Tjänsten innefattar även order- och lagerhantering.

Tillträde: Snarast enl. ö.k.

Arbetsplats:
Terräng Göteborg, Friggagatan 10D

Arbetstider: 0930-1830 måndag till fredag, 1030-1530 var tredje lördag.

Lön: Enligt överenskommelse, plus förmåner och bonussystem.

Ansökan:
- Endast skriftliga ansökningar. Uttagning och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.
- Personligt brev och CV skickas till info@mp-sec.com
- Utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister skall medföras till ev. intervju.

Terräng

Terräng grundades 1991 och är en del av MP-SEC International AB, ett företag som distribuerar utrustning och kläder till Sveriges myndigheter.

Terräng vänder sig till privatpersoner med intresse för det praktiska och taktiska, både inom- och utomhus. Vi har ett brett sortiment av utrustning för ett aktivt liv i skog och mark och tilltalar en bred bas av kunder inför resa, vandring och/eller jakt. Ett stort antal av våra kunder är poliser, soldater, väktare och sportskyttar; män och kvinnor som i sin vardag möter en verklighet som ställer stora krav på utrustningen och därför söker det bästa i krävande situationer.

Du hittar Terräng på tre orter i Sverige: Stockholm, Göteborg och Malmö.

Välkommen till Terräng. Vi har utrustning för uppgiften.