A/T Boots

Från 1 895 kr
Varumärke
Artikelnummer
511-12422

5.11 – All Terrain Load Assistance System

Kända från Shot Show 2020 – A.T.L.A.S. Technology har skapat en ny produktserie kängor och skor från 5.11 där prestanda varit ledord, och nu har vi äntligen fått de första exemplaren till Terräng. Vi ser möjligheten för bl a väktare att här finna ett modernt alternativ till tjänstekängor; lätta och luftiga, samtidigt stadiga och vattentåliga. Sulan ger bra grepp, även i snabba vändningar.

Yttermaterialen i all ära, men framgångsfaktorn hos A.T.L.A.S. Technology återfinns under foten. Kängan är avsedd för dem som bär stor vikt över tid och sulan Echo Foam™ ger högre energiåtervinning som tillsammans med stötdämpningen Force Foam™ ger hög komfort.

Egenskaper:
• Vattentålig ovandel i ruggat läder
• Halktålig yttersula, mönster för grepp i alla riktningar
• Fotbädd från Ortholite®
• 5.11 A/T Support Plate
• Echo Foam™ ger högre energiåtervinning
• Force Foam™ för stötdämpning och komfort

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning Baserat på pålitlighet, kvalitet och värde är 5.11® är numera ett av världens starkaste varumärken avseende funktionella kläder och utrustning för taktiskt bruk, från topp till tå. "Always Be Ready" är mer än bara ett motto – det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11® är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11® är alltid redo.
Skriv recension
Du tittar på:A/T Boots