Stridsbälte - 12

990 kr
  • Finns i lager: Leverans 1-3 arbetsdagar
  • Art. nr: SNI-13-00116
  • Varumärken: SnigelDesign
990 kr
  • Storlek:

* Obligatoriska fält

Ett vadderat bälte med två rader MOLLEband på utsidan för infästning av fickor.
MOLLEbanden är sydda på 8 cm breda paneler med öppningar mellan panelerna. Innanför dessa paneler sitter ett utbytbart bälte- Bältet kan lossas och träs utanför vissa paneler så att man kan fästa t.ex ett pistolhölster på utsidan av en panel. Nedanför bältet sitter ett band som för infästning av benplatta eller benhölster. Därmed undviker man att blockera bältet eller MOLLEbanden. På insidan av bältet sitter det förhöjningar av skumplast som ger en viss ventilation samtidigt som de gör bältet skönare att bära.
I toppen av bältet sitter det ett hålband som man kan fästa ett ok eller en sele i. Skumplastvadderingen i bältet kan plockas ut och bytas med en ballistisk panel i skyddsklass NIJIIIA.

Vikt: 500 gram.

Small: 76-105cm
Medium: 85-115 cm
Large: 95 -125 cm
XLarge: 105-135 cm

SnigelDesign är ett Svenskt företag specialiserat på produktutveckling för polis och militär användning med fokus på slutanvändarna. Man utvecklar produkter utan att kompromissa med funktion och kvalitet. Löpande information och erfarenheter från slutanvändare utgör grunden till företagets produktutveckling.

SnigelDesign