3V 400/5 Lumen MaxVision Click Switch

1 895 kr
  • Finns i lager: Leverans 1-3 arbetsdagar
  • Art. nr: SUR-E1B-MV
  • Varumärken: Surefire
1 895 kr

* Obligatoriska fält

Liten med stort ljus.

Den kompakta E1B MV (MaxVision™) är utvecklad för tjänstebruk inom polisen och levererar därefter.

Det som särskiljer denna lampa från de övriga i BackUp-serien är, såklart, den kraftiga och breda ljuskäglan MaxVision Beam™ - lasersvärdens motsats, om man så vill. En speciell reflektor skapar en vägg av jämnt ljussken över en stor yta för bästa tänkbara rumsuppfattning, men är lika effektiv på korta avstånd då bländningen minimeras.

Lampan har två lägen; 400 respektive 5 lumen, där det högre värdet kommer först - som sig bör på en lampa för taktiskt bruk. I övrigt samma, fina kvalité som övriga BackUps; tåligt hölje i aluminium, runda former, tryckknapp i bakstycket och en vändbar klämma i rostfritt stål.

Översikt:
- Högpresterande LED
- Reflektor som ger en bred och mjuk ljuskägla (MaxVision Beam™)
- Vattentät
- Drivs med ett (1) 123A batteri som klarar 10 år på hyllan (medföljer).

Effekt (lumen): 400 (hög), 5 (låg)
Drifttid (tim): 1,25 (hög), 50 (låg)
Ljusstyrka: 1 865 candela
Räckvidd: >85 meter
Vikt (med batt): 83,6 g (2.95 oz)
Längd: 9,9 cm (3.9 inches)

Hölje: Härdat flygplansaluminum
Ytbehandling: Mil-Spec Type III anodisering
Batteri: Ett (1) CR123A litiumbatteri
Omställare: Två ljuslägen via klick

Surefires historia började 1969 när en ingenjör med en Ph.D. från Cal Tech bestämde sig för att laser var framtidens produkt. Då Dr. John Matthews hade ett stort skytteintresse började han snart fundera på om man kunde montera en laser på ett vapen och utnyttja den som ett sikte, sagt och gjort. Den första produkten för företaget blev ett sikte för en Colt Trooper. Med den här erfarenheten dök frågan om en vapenmonterad ficklampa upp och man arbetade fram även detta. Numer har man en produktlinje som innehåller ficklampor, batterier, rails för infästning på vapen och vapenlampor för allt från pistoler till kaliber.50-kulsprutor. Lampornas ljusstyrka varierar från 1-3000 lumens.

Surefire