3L flerbruksväska -15

Från 885 kr
Varumärke
Artikelnummer
SNI-28-00100

Väskan för de välutrustade.

En mångsidig, säker och smidig väska för sjukvårdsutrustning, teknisk utrustning eller annan gruppmtrl man vill hålla ordning på. Väskan är lätt att montera på ryggsäcken/västen/bältet och/eller runt benet. Lagom stor för det som behövs utan att vara klumpig/i vägen.

Lagom för gruppens omedelbara behov. Frontens insida är täckt med nät som har reglerbara elastiska snoddar för säkring av utrustning. Facken i väskan är orienterade för att fungera att jobba i när man sitter på knä och har väskan på marken. På utsidan kan man montera flera fickor/annan utrustning om man så önskar.

Ytterfacket är gjort för sax, första behovet av småsaker och gummihandskar som är det som man först behöver vid en olycka. Fästbanden monteras enkelt med kardborreband runt bältet utan att bältet öppnas. Benremmen är elastisk, stängs med kardborreband och fäster väskan stabilt runt benet.

Väskan levereras utan innehåll.

Vikt: 510 g
Mått: 25 x 21 x 8 cm
Volym: 3 liter

Passar inuti: Sjukvårdsmateriel eller teknisk utrustning.
Väskan passar på: Utrustningsvästen, specialistryggsäcken eller direkt på benet

Mer information
Varumärke Snigel
Beskrivning Snigel - en svensk framgång Snigel är ett svenskt företag specialiserat på utveckling och tillverkning av kvalitativ utrustning för polis, militär och säkerhetspersonal med fokus på tidseffektivitet, säkerhet och komfort. Tittar man närmare på Snigel finner vi dem representerade inom en rad olika områden/kategorier. Snigel hette tidigare SnigelDesign, de bytte namn i början av 2020. Deras ledstjärna har alltid varit att utveckla sina produkter utan att kompromissa med funktion och kvalitet, baserat på användarens erfarenheter. En stor del av svensk myndighetspersonal bär dagligen Snigels produkter i tjänsten, antingen genom avtal eller privata inköp, som komplement till tilldelad utrustning. Vissa av Snigels produkter är sedan några år tillbaka officiellt antagna av – och levereras efter avtal till – Försvarsmakten och Polisen, och samarbetet förväntas växa över tid. För Snigels del är fler användare detsamma som ökad feedback, vilket ger ökade möjligheter till ännu bättre produkter – en positiv spiral alla gynnas av.
Skriv recension
Du tittar på:3L flerbruksväska -15