30L Specialistryggsäck -14

Från 2 100 kr
Varumärke
Artikelnummer
SNI-29-00026-030

Mångsidig ryggsäck för specifik befattning eller som EDC.

Denna säck har under 2020 ersatt 25L SPECIALISTRYGGSÄCK -14.

Söker du en lagom stor ryggsäck för dagligt bruk som dessutom klarar hårda tag behöver du inte leta längre. Specialistryggsäcken från Snigel erbjuder många funktioner och smart förvaring. Speciellt framtagen för sjukvård- och sambandsutrustning, men fungerar givetvis lika till andra ändamål.

Själva ryggsäcken tillverkas av slitstark, polyuretanbelagd polyamidväv och aluminiumskenan i ryggen ger formbar stadga åt säcken. Den har två bärhandtag, MOLLE på utsidan och ett frilagt och förstyvat blixtlås för ett enklare handhavande. De kraftiga dragkedjorna har dessutom långa dragstroppar som underlättar hantering med handskar på. Dragkedjorna för huvudfacket medger att säcken kan öppnas helt. En ryggficka för vätskeblåsa eller ballistisk platta, två portar för sladdar/vätskeslang på toppen och ytterligare två i botten. På insidan, två (2) fickor – båda med dragkedjor. (forts. nedan)

(forts.)

Vadderade axelremmar för komfort och fördelning av buren vikt, bröstrem med fäste för handmikrotelefon eller motsv. 4 st sydda kompressionsremmar låter dig justera dess volym efter last. Axelremmarna kan förvaras bakom ryggstycket och väskan kan då användas som axelväska med en av kompressionsremmarna som bärrem.

Ytterfickorna är försedda med dragkedja, respektive ficka har inuti en elastisk meshficka med dragkedja som håller ordning på alla mindre prylar. På det övre ytterfacket finns kardborreplatta för patchar och liknande. Två öppningar för kablar eller vätskesystemets slang i toppen av ryggsäcken.

Mått: 48 x 32 x 16 cm
Vikt: 1,5 kg
Volym: 30 liter (22 huvudfack, 6 nedre ytterfack och 2 övre ytterfack)

Levereras utan innehåll.
Måtten är anpassade för att ryggsäcken skall fungera som kabinbagage.
Säcken kan fästas på Snigels Taktisk MOLLE Väst -10 https://www.terrang.se/se/taktisk-molle-vast-10.

Tillbehör (säljes separat):
25L Kardborrepanel -10
Små insatsfickor -10
Medium insatsfickor -10

Mer information
Varumärke Snigel
Beskrivning Snigel - en svensk framgång Snigel är ett svenskt företag specialiserat på utveckling och tillverkning av kvalitativ utrustning för polis, militär och säkerhetspersonal med fokus på tidseffektivitet, säkerhet och komfort. Tittar man närmare på Snigel och deras produktutbud finner vi dem representerade inom en rad olika kategorier, inte minst fickor i alla storlekar för allt mellan handfängsel och sjukvårdsutrustning. Bland Snigels mest populära produkter finner vi multificka, adminficka, dumpficka och – givetvis – magasinsfickan som sålt i tusental till sedan den såg dagens ljus. Ryggsäckar från Snigel – Försvarsmaktens val Ryggsäckar är en annan kategori där Snigel har starka produkter, så bra att Försvarsmakten valt några av deras modeller till att ingå som tilldelad utrustning. 50L Uppdragssäck är ett sådant exempel, 40L Specialistryggsäck är ett annat exempel och Snigels 10L Flerbruksväska sägs vara antagen av Försvarsmakten för att ingå i TOS-konceptet (Taktiskt Omhändertagande av Stridsskadad). Detta är starka kort som tydligt talar för Snigels pålitlighet och användbarhet. Inte bara utrustning för soldater Snigels flamsäkra kläder är inte fullt lika kända som deras fickor och ryggsäckar, men förtjänar definitivt att nämnas, liksom deras utbud som riktar sig mot Polisen. Snigel har en rad nyckelhållare, utrustningsväst, batonghållare och utrustning för dolt bärande. Definitivt värt att kika närmare på. Snigel - tidigare SnigelDesign Vad man bör känna till om Snigel: De hette tidigare SnigelDesign, men bytte namn i början av 2020. Deras ledstjärna har alltid varit att utveckla sina produkter utan att kompromissa med funktion och kvalitet, baserat på användarens erfarenheter. I tät dialog med användarna på olika nivåer tar de lärdomar och utvecklar därefter sitt produktutbud efter deras önskemål och insikter. Snigel har våra myndigheters förtroende En stor del av svensk myndighetspersonal bär dagligen Snigels produkter i tjänsten, antingen genom avtal eller privata inköp, som komplement till tilldelad utrustning. Vissa av Snigels produkter är sedan några år tillbaka officiellt antagna av – och levereras efter avtal till – Försvarsmakten och Polisen. Samarbetet förväntas dessutom växa framöver, med ytterligare investeringar. För Snigels del är fler användare detsamma som ökad feedback, vilket ger ökade möjligheter till ännu bättre produkter – en positiv spiral alla gynnas av. Om du är en av de som ännu inte äger en produkt från Snigel; ta en titt på deras breda utbud. Det finns något för alla och Snigel är populära av en anledning.
Skriv recension
Du tittar på:30L Specialistryggsäck -14