Nyhet

30L Specialistryggsäck -14

Från 2 100 kr
Varumärke
Artikelnummer
SNI-29-00026-030

Mångsidig ryggsäck för specifik befattning eller som EDC.

Denna säck har under 2020 ersatt 25L SPECIALISTRYGGSÄCK -14.

Söker du en lagom stor ryggsäck för dagligt bruk som dessutom klarar hårda tag behöver du inte leta längre. Specialistryggsäcken från Snigel erbjuder många funktioner och smart förvaring. Speciellt framtagen för sjukvård- och sambandsutrustning, men fungerar givetvis lika till andra ändamål.

Själva ryggsäcken tillverkas av slitstark, polyuretanbelagd polyamidväv och aluminiumskenan i ryggen ger formbar stadga åt säcken. Den har två bärhandtag, MOLLE på utsidan och ett frilagt och förstyvat blixtlås för ett enklare handhavande. De kraftiga dragkedjorna har dessutom långa dragstroppar som underlättar hantering med handskar på. Dragkedjorna för huvudfacket medger att säcken kan öppnas helt, och tryckknappar på utsidan kan förhindra att dragkedjan öppnas för mycket. En ryggficka för vätskeblåsa eller ballistisk platta, två portar för sladdar/vätskeslang på toppen och ytterligare två i botten. På insidan, två (2) fickor – båda med dragkedjor. (forts. nedan)

(forts.)

Vadderade axelremmar för komfort och fördelning av buren vikt, bröstrem med fäste för handmikrotelefon eller motsv. 4 st sydda kompressionsremmar låter dig justera dess volym efter last. Axelremmarna kan förvaras bakom ryggstycket och väskan kan då användas som axelväska med en av kompressionsremmarna som bärrem.

Ytterfickorna är försedda med dragkedja, respektive ficka har inuti en elastisk meshficka med dragkedja som håller ordning på alla mindre prylar. På det övre ytterfacket finns kardborreplatta för patchar och liknande. Två öppningar för kablar eller vätskesystemets slang i toppen av ryggsäcken.

Mått: 48 x 32 x 16 cm
Vikt: 1,5 kg
Volym: 30 liter (22 huvudfack, 6 nedre ytterfack och 2 övre ytterfack)

Levereras utan innehåll.
Måtten är anpassade för att ryggsäcken skall fungera som kabinbagage.
Säcken kan fästas på Snigels Taktisk MOLLE Väst -10 https://www.terrang.se/se/taktisk-molle-vast-10.

Tillbehör (säljes separat):
25L Kardborrepanel -10
Små insatsfickor -10
Medium insatsfickor -10

Mer information
Varumärke Snigel
Beskrivning Snigel - utrustning & ryggsäckar Snigel är ett svenskt företag specialiserat på produkter och utrustning för polis, militär och säkerhetspersonal. Snigel utvecklar sina produkter utan att kompromissa med funktion och kvalitet, baserat på användarens erfarenheter.
Skriv recension
Du tittar på:30L Specialistryggsäck -14