25L Specialistryggsäck -14

1 985 kr
  • Finns i lager: Leverans 1-3 arbetsdagar
  • Art. nr: SNI-29-00027
  • Varumärken: SnigelDesign
1 985 kr
  • Storlek:

* Obligatoriska fält

Mångsidig ryggsäck för specifik befattning eller som EDC.

Söker du en lagom stor ryggsäck för dagligt bruk som dessutom klarar hårda tag behöver du inte leta längre. Specialistryggsäcken från SnigelDesign erbjuder många funktioner och smart förvaring.

Speciellt framtagen för sjukvård- och sambandsutrustning, men fungerar givetvis lika till många andra ändamål. Komforten på topp med stabila och mjuka axelremmar med bröstband och fäste för handmikrotelefon. Bärkuddarna kan stoppas in bakom ryggplattan om så önskas.

Själva ryggsäcken tillverkas av slitstark, polyuretanbelagd polyamidväv och aluminiumskenan i ryggen ger formbar stadga åt säcken. 4 st sydda kompressionsremmar låter dig justera dess volym efter last. Den har MOLLE på sidorna och frilagt och förstyvat blixtlås för ett enklare handhavande.

Ytterfacken har vardera ett dragkedjestängt innerfack i nättyg som håller ordning på alla mindre prylar. På det övre ytterfacket finns kardborreplatta för patchar och liknande. Två öppningar för kablar eller vätskesystemets slang i toppen av ryggsäcken.

Mått: 30 x 45 x 16 cm
Vikt: 1,4 kg
Volym: 25 liter (18 huvudfack, 5 nedre ytterfack och 2 övre ytterfack)

Måtten är anpassade för att ryggsäcken skall fungera som kabinbaggage. 
Ryggsäcken kan monteras på SnigelDesigns utrustningsvästar och plattbärare.
Levereras utan innehåll.

Försvarsmaktens benämning: M7390-313118-6, Ryggväska 08

Tillbehör (säljes separat):
En sjukvårdsvägg kan monteras i mitten av ryggsäcken. Väggen fälls upp när säcken öppnas och läggs ner. Väggen nar nio (9) elastiska nätfack med kardborrestängning och på den andra sidan fyra (4) större fack. Man kan även montera kardborreplattor (säljes separat) för fäste av fönsterväskor.

SnigelDesign är ett Svenskt företag specialiserat på produktutveckling för polis och militär användning med fokus på slutanvändarna. Man utvecklar produkter utan att kompromissa med funktion och kvalitet. Löpande information och erfarenheter från slutanvändare utgör grunden till företagets produktutveckling.

SnigelDesign