Företaget

Vi har utrustning för uppgiften.

Terräng har utrustning som ökar din förmåga att lösa uppgift på ett uppdrag, på ett äventyr och/eller i ditt yrke.

Vi har funnits sedan 1991 och har idag en organisation med bred kunskap om våra kunders utrustningsbehov.

Ett stort antal av våra kunder är poliser, soldater, väktare sportskyttar; män och kvinnor som i sin vardag möter en verklighet som ställer stora krav på sin utrustning. Förutom dessa kunder har vi även ett brett sortiment av utrustning för ett aktivt uteliv i skog och mark. Vi tilltalar idag en bred bas av kunder som har behov inför resan, vandringen eller jakten.

Du hittar Terrängbutiker på tre orter i Sverige: Stockholm, Göteborg och Malmö, varav de två första drivs i egen regi.

I Terrängbutikerna finner du som privatperson ett stort antal av de produkter som distribueras av MP-SEC International, du hittar bland annat, kängor, skovårdsartiklar, handskar, skyddsvästar, batonger, tält, sovsäckar, ryggsäckar, friluftskök, ficklampor, taktiska lampor, hölster, skalplagg, magasinsfickor, stridsvästar, anteckningsblock, kartfodral, fleeceplagg, underställ, multitools, knivar och en mängd andra varor - allt från ledande leverantörer och givetvis av högsta kvalitet.

Terräng ägs och drivs av MP-SEC International AB som har sin bas i Göteborg. MP-SECs verksamhet är baserad på distribution och försäljning av utrustning till Polisen, Försvarsmakten, Kriminalvården, Tullverket, Kustbevakningen och delar av säkerhets- och bevakningsbranschen. Företaget har även ett nätverk av återförsäljare som saluför flera av företaget distribuerade premiumvarumärken.Terräng