Företaget

Vi tror på att ha utrustning för uppgiften.

Terräng är till för dig med behov av utrustning som ökar din förmåga att verka under ett uppdrag, i ditt yrke eller på ett äventyr.

Vi har funnits sedan början på 90-talet och har idag en organisation med bred kunskap om våra kunders utrustningsbehov.

Ett stort antal av våra kunder är poliser, soldater och väktare, män och kvinnor som i sin vardag möter en verklighet som ställer stora krav på utrustningen.

Idag har vi förutom utrustning för dessa kunder även ett brett sortiment av utrustning för ett aktivt uteliv i skog och mark. Vi tilltalar idag en bred bas av kunder som har behov inför resan, vandringen eller jakten.

Du hittar Terrängbutiker på fyra orter i Sverige: Stockholm, Göteborg, Malmö och Skellefteå, varav Stockholmsbutiken bedrivs i egen regi.

Terräng har även en butik baserad i Frankrike/Auterive som arbetar gentemot myndigheter och företag i Syd-Europa.

Terräng ägs och drivs av MP-SEC International AB som har sin bas i Göteborg. MP-SECs verksamhet är baserad på distribution och försäljning av personlig utrustning till Polisen, Försvarsmakten, Kriminalvården, Tullverket, Kustbevakningen och delar av säkerhets- och bevakningsbranschen. Företaget har även ett nätverk av återförsäljare som saluför flera av företaget distribuerade premiumvarumärken.

MP-SEC International bedriver verksamhet i Sverige och Frankrike

I Terrängbutikerna finner du som privatperson ett stort antal av de produkter som distribueras av MP-SEC International, du hittar bland annat, kängor, skovårdsartiklar, handskar, skyddsvästar, batonger, tält, sovsäckar, ryggsäckar, friluftskök, ficklampor, taktiska lampor, hölster, skalplagg, magasinsfickor, stridsvästar, anteckningsblock, kartfodral, fleeceplagg, underställ, multitools, knivar och en mängd andra varor - allt från ledande leverantörer och givetvis av högsta kvalitet.

Välkommen till Terräng.