Utrustning för militär / polis / bevakning / skytte / jaktTerräng Outlet
Nyheter
Smygsläpp på Boken "Krigare"
2011-09-06

Nyhet! Johanne Hildebrandts Nya bok "Krigare".

Fredagen den nionde september smygsläpps "Krigare" till militärer och andra berörda på Terrängbutiken i Stockholm. Boken kommer att säljas till ett mycket förmånligt pris och Johanne Hildebrandt kommer vara på plats och signera med start klockan 15.00 och håller på tills vi stänger klockan 18.00

Kom förbi, ta något att dricka, träffa folk och köp en bok.

Vad boken handlar om!

I maj 2010 åkte de femhundra svenska soldaterna i FS19 till Afghanistan för "att upprätthålla freden och stötta civilbefolkningen". En grupp fabriksarbetare, studenter, officerare, poliser, brandmän och arbetslösa hade ryckt in för att göra insats i ett krigshärjat land.

Under de kommande månaderna blev de utsatta för våldsamma attacker av talibaner och tungt beväpnade knarklangare, tvingades hantera en korrupt poliskår, kidnappningar och vägbomber. De miste också en av sina kamrater som stupade i strid.

Johanne Hildebrandt följde soldaterna från utbildningen till hemkomsten från det riskfyllda uppdraget. Hon mötte bland andra Danne som hamnade i de hårdaste strider svensk militär utkämpat i modern tid. Pierre, som efter flera år som civil återvänt till soldatlivet som han både älskar och hatar och som höll på att döda honom på ett oväntat sätt. Och Nils som tidigare bara varit utomlands en gång i sitt liv och som två veckor efter ankomsten deltog i en av de största operationer som svenskarna genomfört.

Resultatet är ett unikt reportage om den svenska insatsen i Afghanistan. Om vad man försöker åstadkomma, om svårigheterna, om vad den krigströtta civilbefolkningen tycker och hur det egentligen är att befinna sig i krig. Krigare är nödvändig läsning för dem som vill veta vad som sker med de soldater som Sverige har skickat ut i krig.

Med vänliga hälsningar

www.mp-sec.com

Robin Prince
MP-SEC International / Terräng
Stockholm
Tel: 08-612 45 86
Mob: 070-815 02 62
Fax: 08-612 12 24v

Copyright MP-SEC International 2007 - 2012, postorder@terrang.se
Antal:
0
Summa:
0 kr

Dina sidor